PAAM FRANCHISE
Slider

PAAM Systems är en franchise med en Master Licens-tagare och lokala sublicens-tagare.

Efter att bolaget har drivits i närmare 30 år, under namnet PAAM Systems i närmare tio år, ombildades koncernen till ett franchisekoncept i september 2018. Innan företaget konverterades till franchise så har den svenska och danska verksamheten drivits som dotterbolag sedan 2012.

Licensierad Master Licenstagare

Idag finns det en Master Licenstagare med ansvar för Sverige, Danmark, Norge och Island. 

I mitten av 2000, när vi var en del av ASSA ABLOY koncernen, var internationella affärer en del av vardagen. Efter att MBOn genomfördes i september 2009 lades i första hand fokus på hemmamarknaden i Sverige. Efter att vi nu drivit vår affär i ytterligare tio år, med utveckling och finjustering av processer, är det dags att gå internationellt igen.

Är du en Master Licenstagare?

Vi söker entreprenörer som vill etablera PAAMs koncept genom att vara Master Licentstagare i en region.

Vi söker möjlighetsorienterade individer med en hög nivå av digital förståelse. Du behöver ha ett starkt inre driv, ett intellekt som gör att du kan utveckla en verksamhet och en strävan att bygga upp en oberoende enhet inom PAAMs koncept. Du behöver även vara säljorienterad och det är en extra kvalitet ifall du är händig, kan hantera verktyg och inte är rädd för att koppla elektronik.

PAAMs koncept

PAAM erbjuder ett affärskoncept bestående av AXSOR och EAGLE med en sälj- och leveransprocess som kontinuerligt utvecklats under alla år.

Som affärsstöd finns CRM system för hantering av försäljning, leveranser och eftermarknad. Vidare är IT-miljön byggd kring Microsoft Intune och alla specialverktyg och all utrustning är framtagen för att underlätta vardagen.

Alla stödverktyg och all erfarenhet kommer att förmedlas till dig under din fyra veckor långa introduktion som du ges som Master Licenstagare. Givetvis kommer du även att få hjälp på plats i din hemmamarknad under de första månaderna.

Franchise process svenska

Process för att bli licensierad Master Licenstagare på PAAM

PAAMs koncept passar inte alla. Det är viktigt att båda parter är fullt medvetna och överens om de förutsättningar som krävs och förväntningar som finns. Processen tar normalt omkring tre månader från första intresse till det att ett avtal är underskrivet och introduktionen startar.

Vi vet inte ifall detta kan vara något för dig, men vi vet vad vi är i behov av och vad som krävs för att bli en framgångsrik Master Licenstagare på PAAM. Känner du att du är rätt person så skicka en intresseanmälan så startar vi vår sjustegsresa.

  1. Intresseanmälan – NDA
  2. Första möte – Memorandum
  3. Arbetsmöte – Manual
  4. Tester
  5. PAAM Emeritus – Avtal och Kalkyler
  6. Andra möte – LOI
  7. Avtalsunderskrift

Kontakta oss om du är intresserad