Om PAAM Franchise

Bli en del av PAAM-familjen

Vi har samlat decennier av erfarenhet av nyckelhantering och gjort det till ett koncept. Vi tror att vi kan få andra att blomstra som vi har gjort och vi vill dela vår framgång. Det är därför vi har gjort om vår verksamhet till en franchise.

Lär känna oss och se varför vi älskar att hjälpa andra företag. Ta del av våra tidigare erfarenhet. Läs PAAMs historia, med alla upp- och nedgångar längs vägen och  för att förstå varför & hur vi blev en franchise.

Ta en titt på vad det innebär att bli  licensinnehavare och vad en licenstagare gör.

Spela videoklipp

Har du en hög inre drivkraft, ett intellekt att utveckla ett företag och vill bygga en oberoende enhet, i ett exklusivt område, inom PAAM-konceptet? Är du säljorienterad  och vill använda dina färdigheter i ditt egna företag? Då kan det här vara ett bra tillfälle.

Vi letar efter möjlighetsinriktade individer med god affärsförmåga och förståelse, som vill etablera en enhet i ett exklusivt område.

PAAM Konceptet

Konceptet har en affärsmodell som är beprövad, skalbar och försäljningsfokuserad. Under din resa för att bli en framgångsrik PAAM-medlem kommer vi att förse dig med kunskap, verktyg, stödsystem och en mentor. Allt för att få dig att blomstra och uppnå målen inom ditt territorium.

PAAM erbjuder affärskonceptet AXSOR och EAGLE med försäljnings- och leveransprocesser som utvecklas kontinuerligt under flera år. Ett centralt kundstöd finns etablerat för att underlätta ditt dagliga arbete.

Som affärsstöd kommer du att använda ett CRM-system för att hantera alla delar av din försäljning, leverans och eftermarknad. Dessutom är IT-miljön uppbyggd kring Microsoft Intune och alla specialverktyg och utrustning som behövs är konstruerade för att underlätta det dagliga arbetet.

Alla dessa stödverktyg och all erfarenhet kommer att tillhandahållas åt dig under din introduktion du får som licensinnehavare. Naturligtvis kommer du också att få stöd på din hemmamarknad och det finns även dokumenterat i Wikis.

Processen för att bli licensinnehavare

PAAM-konceptet passar inte alla. Det är viktigt att båda parter är fullt medvetna och överens om alla krav och förväntningar. Vi vet inte om det här är något för dig, men vi vet vad vi behöver och vad som krävs för att bli en framgångsrik PAAM-medlem. Om du känner att du är redo för det, anmäl ditt intresse så påbörjar vi resan.

Skicka din ansökan idag